ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 
 
 
 
 
ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Ανακύκλωση Μετάλλων & Ηλεκτρικών Συσκευών Πάρο

Η επιχείρησή μας “Κρητικός Βασίλειος” η οποία εδρεύει στην Πάρο, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 19 χρόνια στο χώρο της ανακύκλωσης μετάλλων και ηλεκτρικών συσκευών εξυπηρετώντας την Πάρο, όλο το νότιο Αιγαίο και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Με σεβασμό στο περιβάλλον και στον άνθρωπο, ανακυκλώνουμε μέταλλα, scrap παλιά σίδερα, ορείχαλκο, χαλκό, μπρούντζο, αλουμίνιο, μολύβι και ηλεκτρικές συσκευές. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας για να αναλαβει αποξηλώσεις κτιρίων, εργοστασίων και επαγγελματικών χώρων καθώς και καθαρισμούς χώρων από ξένα αντικείμενα.
 

 
 
 
Φέρτε σε εμάς τα παλαιά μέταλλα ή οποιαδήποτε ηλεκτρική συσκευή δεν χρειάζεστε πιά και εμείς θα προβούμε στην άμεση αγορά της τοις μετρητοίς. Παράλληλα, διαθέτοντας τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και τις απαραίτητες άδειες, αναλαμβάνουμε την περισυλλογή κάθε είδους μετάλλου ή ηλεκτρικής συσκευής από το χώρο σας, με έξτρα χρέωση.

Το προσωπικό της επιχείρησής μας είναι επιλεγμένο με αυστηρά κριτήρια και σας εγγυάται την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτησή σας μέσα σ' ένα περιβάλλον ιδιαίτερα φιλικό και άνετο.

Η πολυετής εμπειρία μας, ο σύγχρονος εξοπλισμός και το εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτουμε έχουν κερδίσει την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη των πελατών μας, που μας έχουν κατατάξει ως μία από τις πιο πετυχημένες και συνεχώς αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στο χώρο της ανακύκλωσης. 
 
 

 
Αγαπάμε το περιβάλλον, δουλεύουμε για το περιβάλλον. Για αυτο όλα αυτά τα χρόνια συλλέγουμε και ανακυκλώνουμε τα υλικά ώστε να συμβάλλουμε στη προστασία του περιβάλλοντος.
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ή φερτε τα ανακυκλώσιμα υλικά στις εγκαταστάσεις μας στην Νάουσα της Πάρου και εμείς θα προχωρήσουμε
άμεσα στην αγορά τους και στην ανακύκλωσή τους.