Φέρτε σε εμάς τα ανακυκλώσιμα υλικά
και επωφεληθείτε από την αγορά τους τοις μετρητής. Για την παραλαβή των ανακυκλώσιμων υλικών από το χώρο σας, υπάρχει χρέωση και άμεση εξυπηρέτηση. 
 

 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΩΡΩΝ
Με έξτρα χρέωση παρέχουμε υπηρεσίες αποκομιδής απορριμμάτων από βιομηχανικούς χώρους καθώς επίσης και καθαρισμούς αύλειων χώρων, αποθηκών ή παλαιών κτιρίων.
 

ΑΠΟΞΗΛΩΣΕΙΣ
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει την αποξήλωση εργοστασίων, σπιτιών, κατεδαφίζουμε σίδερα, ντουβάρια, πόρτες κ.α. με έξτρα χρέωση.
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ή φερτε τα ανακυκλώσιμα υλικά στις εγκαταστάσεις μας στην Νάουσα της Πάρου και εμείς θα προχωρήσουμε άμεσα στην αγορά τους και στην ανακύκλωσή τους.
 
 

 
 

ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Ανακύκλωση Μετάλλων & Ηλεκτρικών Συσκευών Πάρο

Η επιχείρησή μας “Κρητικός Βασίλειος” η οποία εδρεύει στην Πάρο, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 19 χρόνια στο χώρο της ανακύκλωσης μετάλλων και ηλεκτρικών συσκευών εξυπηρετώντας την Πάρο, όλο το νότιο Αιγαίο και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Με σεβασμό στο περιβάλλον και στον άνθρωπο, ανακυκλώνουμε μέταλλα, scrap παλιά σίδερα, ορείχαλκο, χαλκό, μπρούντζο, αλουμίνιο, μολύβι και ηλεκτρικές συσκευές. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας για να...


ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
Ανακύκλωση Μετάλλων & Παλαιών Σιδήρων

Ανακύκλωση Μετάλλων & Παλαιών Σιδήρων

Η επιχείρησή μας η οποία εδρεύει στην Πάρο, εξειδικεύεται στην ανακύκλωση μετάλλων παρέχοντας άμεση εξυπηρέτηση. Με σεβασμό προς το περιβάλλον και με σκοπό την ορθή περιβαλλοντική διαχείριση των παλαιών μετάλλων, η επιχείρηση μας αποτελεί...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ανακύκλωση Ηλεκτρικών Συσκευών

Ανακύκλωση Ηλεκτρικών Συσκευών

Οι ηλεκτρικές συσκευές που λόγω βλάβης ή παλαιότητας δεν μπορούν να λειτουργήσουν δεν πρέπει να απορρίπτονται μαζί με τα συνήθη απορρίμματα, επειδή στα επιμέρους τμήματά τους περιέχουν βαρέα μέταλλα όπως μόλυβδος, κάδμιο, υδράργυρο, βρωμιούχες...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ