Ανακύκλωση Μετάλλων

 
 
 
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ
Κρητικός Βασίλειος | Ανακύκλωση Μετάλλων & Ηλεκτρικών Συσκευών Πάρο

Η επιχείρησή μας “Κρητικός Βασίλειος” η οποία εδρεύει στην Πάρο, εξειδικεύεται στην ανακύκλωση μετάλλων παρέχοντας άμεση εξυπηρέτηση. Με σεβασμό προς το περιβάλλον και με σκοπό την ορθή περιβαλλοντική διαχείριση των παλαιών μετάλλων, η επιχείρηση μας αποτελεί την βασική επιλογή για την ανακύκλωση μετάλλων στην Πάρο και σε όλο το νότιο Αιγαίο.

Τηρώντας πάντα όλες τους κανόνες της Ε.Ε. μπορούμε να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε σχετική εργασία μας ανατεθεί, έχοντας ως προτεραιότητα την προστασία του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων.
 

 
ΤΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΥΜΕ:
Αναλαμβάνουμε με συνέπεια, κύρος και διαφάνεια να καλύψουμε τις ανάγκες σας σε σχέση με την ανακύκλωση και το εμπόριο παλαιών μετάλλων, όπως: 
 
  Σιδηρούχα μέταλλα
  Μη σιδηρούχα μέταλλα
  Χαλκός
  Μπρούντζος
  Ορείχαλκος
  Αλουμίνιο
  Ψευδάργυρος
  Ανάμεικτα μέταλλα
  Μέταλλα
  Καλώδια
 
ΑΠΟΞΗΛΩΣΕΙΣ
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει την αποξήλωση εργοστασίων, σπιτιών, κατεδαφίζουμε σίδερα, ντουβάρια, πόρτες κ.α.
 
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΩΡΩΝ
Παρέχουμε υπηρεσίες αποκομιδής απορριμμάτων από βιομηχανικούς χώρους καθώς επίσης και καθαρισμούς αύλειων χώρων, αποθηκών ή παλαιών κτιρίων. 
 

 
 
 
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ
Με την ανακύκλωση μετάλλων, η επιχείρησή μας συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στην προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση ενέργειας, ανακυκλώνοντας τα υπάρχοντα υλικά και αποτρέποντας την υπερβολική εκμετάλλευση των φυσικών πόρων.
 
  Μείωση του όγκου και του βάρους των απορριμμάτων
  Εξοικονόμηση χώρου
  Εξοικονόμηση πρώτων υλών, ενέργειας και νερού
  Δημιουργία θέσεων εργασίας σε βιομηχανίες και προγράμματα ανακύκλωσης
  Μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων και των κινδύνων για τη δημόσια υγεία
 
 
 
 
Στόχος μας είναι η προστασία του περιβάλλοντος και γνώμονας μας να σας παρέχουμε τις ιδανικότερες λύσεις στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές.
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ή φερτε τα ανακυκλώσιμα υλικά στις εγκαταστάσεις μας στην Νάουσα της Πάρου και εμείς θα προχωρήσουμε
άμεσα στην αγορά τους και στην ανακύκλωσή τους.