Ανακύκλωση Ηλεκτρικών Συσκευών

 
 
 
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ
Κρητικός Βασίλειος | Ανακύκλωση Μετάλλων & Ηλεκτρικών Συσκευών Πάρο

Οι ηλεκτρικές συσκευές που λόγω βλάβης ή παλαιότητας δεν μπορούν να λειτουργήσουν δεν πρέπει να απορρίπτονται μαζί με τα συνήθη απορρίμματα, επειδή στα επιμέρους τμήματά τους περιέχουν βαρέα μέταλλα όπως μόλυβδος, κάδμιο, υδράργυρο, βρωμιούχες επικίνδυνες ενώσεις και πολυκυκλικούς υδρογονάνθρακες. Τα μέταλλα αυτά αν απελευθερωθούν στο περιβάλλον και διεισδύσουν στο νερό μπορούν να καταστούν πολύ επικίνδυνα και να διαταράξουν τη φυσιολογία του ανθρώπινου οργανισμού ακόμα και σε μικρές ποσότητες.

Η ανακύκλωση συσκευών αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στην προστασία του περιβάλλοντος. Για αυτό και η επιχείρησή μας “Κρητικός Βασίλειος” η οποία εδρεύει στην Πάρο, αναλαμβάνει την ανακύκλωση παλαιών ή κατεστραμμένων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών που δεν χρειάζεστε πια.
 

 
ΤΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΥΜΕ:
 
  Ψυγεία
  Πλυντήρια πιάτων - ρούχων
  Στεγνωτήρια ρούχων
  Κουζίνες
  Καταψύκτες
  Ηλεκτρικές Σκούπες
  Τηλεοράσεων
  Μικροσυσκευές
  Ηλεκτρονική Υπολογιστές
  Εκτυπωτές
  Πολυμηχανήματα κ.α.
 
Φέρτε την χαλασμένη ηλεκτρική συσκευή σας στις εγκαταστάσεις μας και βγείτε κερδισμένοι από την αγορά της τοις μετρητοίς. Για την παραλαβή της συσκευής από το χώρο σας υπάρχει έξτρα χρέωση.
 
 

 
 
 
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ
Με την ανακύκλωση παλαιών η κατεστραμμένων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών που δεν χρειάζεστε πια, συμβάλλουμε σημαντικά στην προστασία του περιβάλλοντος.
 
  Εξοικονόμηση φυσικών πόρων
  Εξοικονόμηση ενέργειας
  Σώζει την υγεία και το μέλλον των παιδιών μας 
 
 
 
 
Στόχος μας είναι η προστασία του περιβάλλοντος και γνώμονας μας να σας παρέχουμε τις ιδανικότερες λύσεις στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές.
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ή φερτε τα ανακυκλώσιμα υλικά στις εγκαταστάσεις μας στην Νάουσα της Πάρου και εμείς θα προχωρήσουμε
άμεσα στην αγορά τους και στην ανακύκλωσή τους.